perjantai 21. marraskuuta 2008

Iloinen leski

Pikainen päivitys ennen nukkumaanmenoa, koska olen huomenna koko päivän CEMS skill seminarissa, aiheena Time Management.

Iloinen leski oli tosi hyvä, pidin ehkä Lepakosta ihan vähän enemmän, mutta nautin kyllä tästäkin täysillä. Vitsejä ei ollut yhtä paljon, eikä musiikki ehkä aivan yhtä hyvää kuin Straussilla, mutta hymy huulilla kyllä lähdin. Ehdottomasti kannatti mennä, sillä saatiin Timean kanssa melkein samat paikat kuin Lotan kanssa: permannolta yhdeksänneltä riviltä. Normaalisti 65 euron paikat, nyt siis 10e/kpl. Väliajalla huomasimme myös kahden tutun ranskalaistytön olevan paikalla, joten esityksen päätyttyä menimme heidän kanssaan vielä syömään läheiseen kiinalaiseen. Tuli taas harjoiteltua saksaa, sillä keskustelu vaihteli saksasta englantiin ja takaisin.

Tässä muutama näyte operetista. Ensimmäinen on varmasti monille tuttu, ja minusta aivan ihana. Jos painatte tuolta oikealta sinistä pientä "more info"-tekstiä, tulee näkyviin myös sanat, tosin pieniä virheitä on. Mutta tosi kauniit sanat!
http://www.youtube.com/watch?v=oi5wV0tW6-Y

Lopuksi nähtiin cancaniakin. Tässä tosin englanniksi laulettuna.
http://www.youtube.com/watch?v=Y6Duj5WBWrg

Ei kommentteja: