lauantai 6. syyskuuta 2008

Shoppailua

En tiedä, kenen suojaamattomassa langattomassa nettiyhteydessä olen tällä hetkellä. Ilmeisesti en kuitenkaan siinä, missä pitäisi, mutta käytän tilaisuuden hyväkseni ja kerron samantien tänäsestäkin.

Vietin siis päivän Mariahilferstrassella shoppailemassa. Löysin pienen kuivaustelineen, vierasvuodevaatteet ja vierasviltin yms pientä, mutta en patjaa enkä tyynyä. Tai patjoja ja tyynyjä molempia toki löysin, mutta en sopivan hintaisia. Menen ensi viikolla katselemaan yhdestä ostoskeskuksesta, löytyisikö sieltä. Yhteensä vietin shoppailemassa aikaa n. kymmenestä kolmeen, eli aika kauan meni. Kävelin kadun päästä päähän ja takaisin. Loppuvaiheessa en enää jaksanut mennä kantamusteni kanssa sisään edes kirjakauppoihin, eli aika paljon väsytti (nukuin viime yönä kuusi tuntia). Vaateshoppailua en myöskään jaksanut tehdä, ensi viikolla siihen on sitten aikaa. Kuuma oli muuten taas, varsinkin iltapäivällä. Jalat on nyt ihan puhki!

Huomiseksi täytyy keksiä joku nähtävyyskohde, koska kaupat ovat kiinni. Schönbrunn ja Belvedere olisi hyviä kohteita, mutta sain sen verran tietää orientaatioviikon ohjelmasta, että niihin tutustutaan silloin. No eiköhän täällä nähtävää riitä! Maanantaina pitää joka tapauksessa mennä ensin pankkiin kyselemään, miten voisin hankkia sen ladattavan arvokortin, jota pesukoneiden käyttöön tarvitaan. Pitää käydä ostamassa myös pre-paid. Posti pitäisi myös löytää. Nettiyhteydestä en tiedä, milloin se alkaa toimia. Täytyy toivoa, että tämä yhteys on vapaa vielä huomennakin ;).

Piti muuten kertoa mielenkiintoinen yksityiskohta block seminarista: ilmeisesti 80-luvun puolivälissä Euroopassa tytöille hyvin suosittuja nimiä ovat olleet Stefanie, Victoria, Anna ja Marie. Seminarissa oli nimittäin kaksi Stefanieta, yksi Stefania, yksi (vai kaksi?) Anna, yksi Anna Marie, yksi Marie ja kaksi Victoriaa. Ja meitä oli yhteensä vain 21!

Niin, ja osoite muuten on:
Sirje Lavonen
E 111, post box 737,
Gymnasiumstrasse 85 (ja strasseen tulee oikeastaan se "eszet", eli se saksalainen tupla-s)
1190 Wien
Austria

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kerkesin kuulumisesi lukemaan nyt su aamulla.Lähden tästä kohta Wellan risteilylle ja pistäydyn huomisaamuna Tallinnassa leipomon kautta mennessä äidin luona aamukahvilla.
Iskä tutkii pihassa kasvavia herkkusieniä,mut luojalle kiitos,ei aio syödä niitä!
Terveisiä meiltä molemmilta.
Äiti ja iskä

Lotta kirjoitti...

Kiva että olet saanut edes naapurilta netin lainaan, hauska lukea mitä teet ja mitä siellä tapahtuu.

Innolla odotan lisää kuulumisia!

Toivottavasti siellä on kiva sunnuntai, minä aion lähteä kahville keskustaan ja vapauttamaan samalla muutaman kirjan.

ja ps. Ei mulla mitään tarpeetonta alennuskompleksia ole, se ihan tavallinen vain ;)